Telefon: +359.62.613.200
Fax: +359.62.603.355
Hotel Meridian BOLYARSKI este situat chiar in inima orasului Veliko Tarnovo, in adevarata apropiere de obiectele istorice ale vechii capitale – strada mestesugurilor Samovodskata Charshiya, dealul – cetate Tsarevets, Galeria Urbana si Podul Stambolov.

Cu arhitectura sa unica pe 15 nivele, care coboara din Strada principala pana in strada pictoresca renascentista "Gurko", hotelul asigura un acces rapid pana la centrele comerciale si publice din apropiere, si in acelasi timp garanteaza o sedere confortabila si linistita pentru oaspetii sai, oferindu-le o posibilitate de a se bucura de privelistea incredibila a raului Yantra si a Orasului vechi.

69 de camere si apartamente elegant dotate pentru clienti, restaurant clasic, restaurant barbeque panoramic, lobby-bar panoramic, piano-bar, centru modern sportiv si de recreere si 3 sali de conferinta sant la dispozitia oaspetilor hotelului pentru odihna, sederi de afacere, intalniri de lucru organizate sau sarbatori de seara.

Stil propriu si eleganta in interiorul hotelului ofera frescele, care interpreteaza scene din Al Doilea Regat Bulgar pe o suprafata de 140 m.p.

© 2010 Hotel Bolyarski. All rights reserved
уеб дизайн и изработка - Sevenstudio.net